Big Mommas

Coana Mare: Așa tată, așa fiu

Comedie

107 minute

Audienta: AP 12

Malcolm Turner, agentul FBI de top care obișnuiește să se deghizeze într-o femeie corpolentă și simpatică pentru a-și soluționa cazurile este trimis într-o nouă misiune aventuroasă, numai că de această dată este însoțit de către fiul lui vitreg pe nume Trent.

După ce băiatul în vârstă de 17 ani este martorul involuntar al unei crime și devine ținta infractorilor ce au comis-o, Malcolm Turner perfectează un plan ingenios pentru a-și ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent este îmbrăcat în haine de femeie, i se pune pe cap o perucă și i sa dă prenumele Charmaine, după care este înscris la o școală de arte frumoase frecventată exclusiv de către fete.

Evident că tatăl vitreg își însoțește băiatul în această aventură, apelând încă o dată la trucurile care îl transforma instantaneu din agentul FBI Malcolm Turner în Coana Mare. Sarcina celor doi bărbați deghizați este să adune suficiente probe ca să îl incrimineze pe asasin, înainte ca acesta să îi găsească și să se răzbune sângeros. Sursa: cinemagia.ro

Comentariile sunt inchise

Top